News & Articles

May 20, 2020

Tilby kundene eKvittering med Dintero Checkout.

Vi har vel alle hatt lommeboka full av krøllete, uleselige kvitteringer? Og de aller fleste av oss har hatt en unødvendig diskusjon i kassen når kvitteringen er borte vekk og vi vil bytte en vare. MyDintero er vår nylanserte løsning som gjennom digitale kvitteringer skal løse akkurat disse problemene. Vi i Dintero ønsker å skape friksjonsløse handleopplevelser, og vi mener at det å tilby digitale kvitteringer i 2020 bør være en hygienefaktor hos alle forhandlere.

MyDintero er inkludert i betalingsløsningene våre, og er et sted der kunder kan samle alle elektroniske kvitteringer fra kjøp gjort med Dintero på nett, i butikk eller i app, uavhengig av valgt betalingsmetode. eKvitteringene er elektroniske salgskvitteringer som er gyldige på lik linje som andre kvitteringer, og kan brukes for reklamasjon, utlegg og regnskap.Vi har også fjernet byrden med å laste ned (enda) en app og man får enkelt tilgang via login med 6-sifret kode på my.dintero.com.

Spar miljø og penger, og skap verdiøkning for dine kunder og ansatte.

Ved å tilby eKvittering kan man løse problemer i hverdagen for både butikkansatte og butikkunder. For butikkens del vil de kunne kutte ned på utgifter for kvitteringsruller, og for de ansattes del vil de slippe å diskutere med kundene dersom en vare ønskes returnert og kunden ikke har kvitteringen. I tillegg er det kjent at kvitteringer inneholder det farlige stoffet Bisfenol A som absorberes gjennom huden over tid. eKvitteringen kan også enkelt lastes ned på mobilen eller desktop og sendes til f.eks. regnskapsfører for utlegg eller utgift.

Miljøaspektet er også viktig å nevne. Digitale kvitteringer vil være med på å redusere hogst av trær til papir og er med på å bedre miljøet på lang sikt.

Hvordan fungerer MyDintero?

Første gang kunden bruker Dintero Checkout:
  1. Kunden betaler med Dintero Checkout. Enten det er Vipps, kort, faktura eller delbetaling.
  2. Når kjøpet er fullført vil kunden kunne lage bruker på My.Dintero.com for å få tilgang til sin eKvittering.

Når kunden bruker Dintero Checkout neste gang, vil eKvitteringen lagres automatisk. Man kan når som helst logge seg inn og få tilgang på alle kvitteringene.

Enklere blir det faktisk ikke.

Curious about what Dintero can do for you?

Don't hesitate to contact us directly through our contact form or read more about our services by clicking the button below.
Read more