Careers

Vi växer ständigt och söker därför nya duktiga medarbetare. Se våra lediga tjänster och kontakta oss om någon av våra lediga tjänster ser intressant ut för dig.

Har du några frågor om karriärmöjligheter i Dintero?
Kontakt careers@dintero.com
Senior backend-utvikler

Som Lead senior backend-/fullstack-utvikler hos Dintero vil du få ansvar for å utvikle løsninger som skal håndtere over 100 millioner API kall per måned. Vi ser etter noen som trives i et utviklingsmiljø med mye fart og raske beslutninger.

Läs mer
Fullstack-utvikler

Som fullstack-utvikler hos Dintero vil du være med på å skape den beste kundeopplevelsen i en kompleks bransje. Vår lovnad er at vi skal gjøre betaling seriøst enkelt.

Läs mer
Svensk Account Manager - Oslo

Vi utvider vår svenske avdeling i Oslo og ser nå etter en veldig motivert Svensktalende Account Manager som kan bli med salgsteamet vårt og hjelpe oss å utvikle det svenske markedet. I denne rollen vil du være ansvarlig for å drive videre vekst i et svært attraktivt marked gjennom salg til nye kunder. Vi ser for oss at den ideelle kandidaten er en utpreget dyktig selger som motiveres og trives i et grundermiljø der ting skjer fort, men likevel grundig og nøyaktig.

Läs mer