Careers

We are constantly growing, and are therefore looking for new talented employees. See our available positions and get in touch if one of our available positions look interesting to you.

Do you have any questions about career opportunities in Dintero? Contact Careers@dintero.com

Backend-utvikler

Som backend-utvikler hos Dintero vil du være med på å bygge en ny betalingsplattform. Du vil få mye ansvar og kreativ frihet allerede fra første dag. Din kompetanse, kyndighet og erfaring vil dermed være essensiell for at vi skal kunne bygge gode systemer som blir benyttet av millioner av brukere.

Les mer

Senior backend-utvikler

Som Lead senior backend-/fullstack-utvikler hos Dintero vil du få ansvar for å utvikle den beste løsningen for å gjøre onboarding av våre kunder.

Som betalingsforetak har vi ansvar for KYC / AML (Know your Customer og Anti Money Laundering) som er en av de største utfordringene for mange fintech-selskaper.

Les mer

Fullstack-utvikler

Som fullstack-utvikler hos Dintero vil du være med på å skape den beste kundeopplevelsen i en kompleks bransje. Vår lovnad er at vi skal gjøre betaling seriøst enkelt.

Les mer

Key Account Manager

Dintero søker etter en dyktig Key Account Manager som primært skal jobbe med større accounts innenfor Dintero sin produktportefølje.

I stillingen vil du ha ansvar for å skape egen portefølje med merchants på tvers av Norden. Du vil primært jobbe med større accounts innenfor Dintero sin produktportefølje som innebærer salg av Checkout og Split Payment, men på sikt også innsiktbaserte tjenester.

Les mer