Careers

We are constantly growing, and are therefore looking for new talented employees. See our available positions and get in touch if one of our available positions look interesting to you.

Backend-utvikler

Som backend-utvikler hos Dintero vil du være med på å bygge en ny betalingsplattform. Du vil få mye ansvar og kreativ frihet allerede fra første dag. Din kompetanse, kyndighet og erfaring vil dermed være essensiell for at vi skal kunne bygge gode systemer som blir benyttet av millioner av brukere.

Les mer

Head of Compliance & Risk

Dintero har idag konsesjon fra Finanstilsynet som betalingsforetak i Norden. Dintero har en høy vekst, og søker derfor etter en dyktig og engasjert person til stillingen Head of Compliance & Risk.

Les mer

Senior backend-utvikler

Som Lead senior backend-/fullstack-utvikler hos Dintero vil du få ansvar for å utvikle den beste løsningen for å gjøre onboarding av våre kunder.

Som betalingsforetak har vi ansvar for KYC / AML (Know your Customer og Anti Money Laundering) som er en av de største utfordringene for mange fintech-selskaper.

Les mer

Fullstack-utvikler

Som fullstack-utvikler hos Dintero vil du være med på å skape den beste kundeopplevelsen i en kompleks bransje. Vår lovnad er at vi skal gjøre betaling seriøst enkelt.

Les mer

Regnskapsfører i fintech-selskap som vokser

Dintero søker etter en dyktig regnskapskonsulent, som er en nyopprettet stilling hos oss. I stillingen vil du sikre at Dintero regnskap utarbeides iht. lover, forskrifter og interne rutiner. I tillegg til regnskap vil du kunne få varierende oppgaver som f.eks forretningsutvikling, rekruttering, og å finne smarte løsninger på utfordringer.

Les mer