Careers

We are constantly growing, and are therefore looking for new talented employees. See our available positions and get in touch if one of our available positions look interesting to you.

Do you have any questions about career opportunities in Dintero?
Contact careers@dintero.com
Senior backend-utvikler

Som Lead senior backend-/fullstack-utvikler hos Dintero vil du få ansvar for å utvikle løsninger som skal håndtere over 100 millioner API kall per måned. Vi ser etter noen som trives i et utviklingsmiljø med mye fart og raske beslutninger.

Read more
Fullstack-utvikler

Som fullstack-utvikler hos Dintero vil du være med på å skape den beste kundeopplevelsen i en kompleks bransje. Vår lovnad er at vi skal gjøre betaling seriøst enkelt.

Read more
Svensk Account Manager - Oslo

Vi utvider vår svenske avdeling i Oslo og ser nå etter en veldig motivert Svensktalende Account Manager som kan bli med salgsteamet vårt og hjelpe oss å utvikle det svenske markedet. I denne rollen vil du være ansvarlig for å drive videre vekst i et svært attraktivt marked gjennom salg til nye kunder. Vi ser for oss at den ideelle kandidaten er en utpreget dyktig selger som motiveres og trives i et grundermiljø der ting skjer fort, men likevel grundig og nøyaktig.

Read more