Careers

We are constantly growing, and are therefore looking for new talented employees. See our available positions and get in touch if one of our available positions look interesting to you.

React-utvikler

Som React-utvikler hos Dintero vil du være med på å bygge en ny betalingsplattform. Du vil jobbe i et kryss-funksjonelt team med andre utviklere og vår Head of UX & Design. Din kompetanse, kyndighet og erfaring vil dermed være essensiell for at vi skal kunne bygge gode systemer som blir benyttet av millioner av brukere.

Digital Markedsfører / innholdsprodusent

Vi søker en digital markedsfører og innholdsprodusent som vil være med skape godt SEO-vennlig innhold som skaper organisk vekst for selskapet.

Backend-utvikler

Som backend-utvikler hos Dintero vil du være med på å bygge en ny betalingsplattform. Du vil få mye ansvar og kreativ frihet allerede fra første dag. Din kompetanse, kyndighet og erfaring vil dermed være essensiell for at vi skal kunne bygge gode systemer som blir benyttet av millioner av brukere.

Head of Compliance & Risk

Dintero har idag konsesjon fra Finanstilsynet som betalingsforetak i Norden. Dintero har en høy vekst og søker etter en dyktig og engasjert til stillingen Head of Compliance & Risk.