Add user in Dintero Backoffice

Dec 7, 2023

En bedrift har ofte flere mennesker med forskjellige roller. Derfor kan det være behov for å legge til flere brukere i Dintero Backoffice som kan behandle transaksjone, se på rapporter, sende betalingslinker, eller for andre formål.

Merk: For å sende betalingslink må man bruke Backoffice via desktop. Mobilvisning vil ikke fungere.

Steg 1:

For å legge til en ny bruker i Dintero Backoffice, gå til InnstillingerBrukereLegg til ny bruker.

"Add new user" button in Dintero Backoffice

Steg 2:

Deretter, legg til epostadresse og navn.

picture of how to add user in Dintero Backoffice

Steg 3:

Til slutt, velg hvilke tilganger vedkommende skal ha, og bekreft med Opprett bruker helt nederst.

picture of how to add user in Dintero Backoffice