Payout is not as expected

Updated:
Dec 7, 2023

Ingen utbetaling

Har du ikke fått noen utbetaling når du forventet utbetaling kan det være flere grunner til dette.

  • Sørg for at transaksjonen har status trukket i Dintero Backoffice. En ordre som kun er autorisert vil ikke bli utbetalt før den trekkes.
  • På kortbetaling (Visa og MasterCard) vil du sannsynligvis ha en sales limit (buffer) på 5000 kr. Det utbetales ikke penger før du passerer denne summen. Ta kontakt med vår support om du ønsker å fjerne denne bufferen.
  • Har du gjort returer som gjør at totalen for utbetalingsperioden havner under sales limit, vil det føre til at betalingen utsettes til du passerer sales limit.
  • Det kan hende transaksjonen ikke ble trukket tidsnok for å bli utbetalt på denne utbetalingsdatoen. Se i vår utbetalingsoversikt når du kan forvente å få utbetalt basert på når ordren ble trukket.
  • Har du byttet kontonummer i banken uten at vi har registrert dette, vil du bli kontaktet av oss når vi får greie på at utbetalingen ikke kom frem, slik at vi kan bytte kontonummer for deg.

Det er mindre utbetalt enn forventet

Om det er mindre utbetalt enn forventet eller enn det som står på en utbetalingsrapport er dette som oftest fordi man har utført returer eller fått disputter fra sluttkunder som gjør at man har en negativ balanse, som dermed trekkes fra omsetningen for den aktuelle utbetalingsperioden. Rapporter fra Swedbank og Vipps vil spesifisere dette, men rapporter fra Walley vil ofte ikke vise negativ balanse fra tidligere perioder. Sjekk de siste utbetalingsrapportene om du kan ha en rapport med et større negativt beløp.

Utbetalingsrapporten viser en annen sum enn i nettbanken

Om en utbetalingsrapport viser en annen sum enn det du ser i nettbanken er dette som oftest fordi man har utført returer eller fått disputter fra sluttkunder som gjør at man har en negativ balanse, som dermed trekkes fra omsetningen for den aktuelle utbetalingsperioden. Rapporter fra Swedbank og Vipps vil spesifisere dette, men rapporter fra Walley vil ofte ikke vise negativ balanse fra tidligere perioder. Sjekk de siste utbetalingsrapportene om du kan ha en rapport med et større negativt beløp.

Do your prefer talking to us?

Get help from one of our payment experts.
Or call us at +47 22 34 34 54