Remove decimals in WooCommerce

Updated:
Dec 7, 2023

For at Dintero for WooCommerce-pluginen skal fungere optimalt, må du sette 2 desimaler i innstillingene i WooCommerce. Dette gjøres ved å gå til WooCommerce → Innstillinger → Generelt -> Antall desimaler → Sett verdi til 2.

Hvis du ikke vil vise noen desimaler i nettbutikken din, finnes det likevel en "workaround". Gå til ditt WordPress-tema sitt functions.php og legg inn følgende script:

/** * Trim zeros in price decimals **/ add_filter( 'woocommerce_price_trim_zeros', '__return_true' );

Do your prefer talking to us?

Get help from one of our payment experts.
Or call us at +47 22 34 34 54