Betalingsløsning til WooCommerce nettbutikk

July 13, 2023
Å velge riktig betalingsløsning til din WooCommerce-nettbutikk er avgjørende for en smidig og pålitelig handelsopplevelse for kundene dine. Her ser vi nærmere på hvordan du kan optimalisere betalingsprosessen og oppnå vekst i din butikk!

Hvorfor er valg av betalingsløsning viktig?

Kundene forventer enkelhet og trygghet når de handler på nett. Valget av riktig betalingsløsning påvirker ikke bare kundenes opplevelse av nettbutikken din, men også hvilken konverteringsfrekvensen du får.

En enkel, sikker og pålitelig betalingsprosess kan være forskjellen mellom en forlatt handlekurv og et gjennomført kjøp. Hvilken betalingsløsning du velger kan med andre ord ha en direkte innvirkning på bunnlinjen din.

Gratis guide

Oppnå vekst i bedriften: 8 måter du kan optimalisere nettbutikken for å selge mer

Hva utgjør en god betalingsløsning for WooCommerce?

En betalingsløsning for WooCommerce er spesielt tilpasset denne plattformen i form av plugins. Du har mulighet til å laste ned egne plugins for ulike betalingsalternativer, men det enklest er å benytte én enkelt plugin som samler alt på samme sted.

Tilby flere forskjellige betalingsmetoder

Som man vet, befinner kundene seg i forskjellige situasjoner og på forskjellige tider i døgnet når de handler på nett. For eksempel kan kortet være på avveie, telefonen kan være på lading eller man ønsker å utsette betalingen. Uansett situasjon, er det viktig å tilby fleksibilitet i form av forskjellige betalingsmetoder slik at man legger til rette for at kunden gjennomfører kjøpet. 

Implementer betalingsløsning i WooCommerce

Dintero Checkout er en betalingsløsning som tilbyr alle de mest populære betalingsmetodene på samme sted, inkludert Vipps, Visa/MasterCard, Klarna, Google Pay, ApplePay, Walley, (faktura og delbetaling) samt MobilePay og Swish. Det betyr én enkel plugin for din WooCommerce-nettbutikk, én sømløs backoffice hvor du har full oversikt og flere forskjellige betalingsmetoder, hvor du selv velger hva som skal vises til dine kunder.

Kom i gang

Kom i gang med Dintero Checkout for WooCommerce med 4 enkle trinn:

  1. Opprett en Dintero-konto
  2. Logg inn i Dintero Backoffice, søk om betalingsmåter, så gir vi deg beskjed når det er godkjent.
  3. Installer Dintero-pluginen på nettstedet ditt.
  4. Lag API-nøkler i Dintero Backoffice, og legg dem inn i Dintero-pluginens innstillinger.

Her finner du vår WooCommerce plugin

“Vår løsning er tilrettelagt for deg som eier en SMB-bedrift. Dintero leverer en fleksibel betalingsløsning med personlig kundesupport og transparente priser.”

dintero checkout vipps, visa, mastercard, walley

Hvorfor velge Dintero Checkout

Dintero Checkout gir en friksjonsfri betalingsopplevelse uten skjulte avgifter. Det er en "one-stop shop" for digital betaling, som tilbyr kortbetalinger, faktura, delbetaling og mobile betalingsløsninger.

API

Dintero Checkout passer til enhver forretningsmodell, og med våre APIer kan du automatisere og forenkle brukeropplevelsen for kundene dine.

Backoffice

Én enkel pålogging med full oversikt over alle transaksjoner. Med vårt kraftige Backoffice har du ett sted du ser alle betalinger, alle utbetalinger og alle rapporter. 

Trenger du hjelp til å komme i gang eller har noen spørsmål, ta kontakt med våre hyggelige supportmedarbeidere.