Bygger suksessbedrift på tillit

February 1, 2022
Dintero-gründer Daro Navaratnam fant et hull i betalingsmarkedet. En annerledes strategi og kundetilnærming ble nøkkelen til suksess. Nå gjør de betalingstransaksjoner enda enklere for bedrifter.

Tech-selskapet Dintero har hatt en eventyrlig vekst siden starten. I januar 2021 ble de verdsatt til 200 millioner kroner etter bare tre års drift. Siden da har verdien økt markant.

Selskapet er tuftet på erfaringene fra Dsafe (det første selskapet som Daro etablerte), en klar bedriftsfilosofi og en god idé. La oss begynne med ideen.

– Vi så at de minste kundene betalte ganske mye for betalingsløsningen sin i forhold til store bedrifter og tenkte at det ikke bør være slik, sier Daro Navaratnam.

Målet ble å utvikle en brukervennlig, fleksibel betalingsløsning som er et rimeligere alternativ for små- og mellomstore bedrifter.

Tillit og langsiktige kunderelasjoner

Dintero utvikler en løsning med mål om å fjerne kompleksiteten i betalingsbransjen. For kundene betyr dette at løsningen Dintero tilbyr gir fleksibilitet, men også en samlet plass til alle deres behov.

I starten var de kun to ansatte; grunnleggeren Daro og Frode Aannevik, som er Chief Technology Officer (CTO) i Dintero.

– Vi fokuserte veldig mye på å få innsikt i kundenes behov, spesielt hos de små- og mellomstore bedriftene. Dette gjør vi fremdeles. Det er helt essensielt å lytte til kundene. Hva er utfordringene deres, og hvordan kan vi løse deres unike behov på en god måte med teknologi?

En ting sto klart for entreprenøren, som vokste opp på Averøy på Nordmøre:

– Det å bygge en langsiktig, tillitsbasert relasjon med kunden betyr veldig mye mer enn et kortsiktig innsalg.

Konsesjon hos Finanstilsynet

Magnus Gleditsch, Growth Manager hos Dintero
Magnus Gleditsch, Growth Manager hos Dintero

Denne grunnfilosofien har bedriften fortsatt; fire år senere og mange kunder rikere. I dag har Dintero 16 ansatte som jobber med utvikling og salg. I november i fjor nådde bedriften en ny milepæl da de fikk konsesjon hos Finanstilsynet.

– Dette er en stor tillitserklæring som vil gjøre det mulig for oss å forenkle kundenes betalingsreise ytterligere, sier Magnus Gleditsch, som er Growth Manager i Dintero.

Selskapet utvikler og forbedrer kontinuerlig betalings- og omnikanalløsningene sine, og videreutvikler stadig for å forenkle hverdagen for sine kunder.

– Målet vårt er sunn vekst fremfor rask vekst. Vi skal alltid levere det vi lover til kundene våre og følge dem godt opp med råd og support, forteller Magnus.