Byttet betalingsløsning – sparer 250.000 i året

February 1, 2022
Daglig leder Henrik Hulaas i Glass og Interiør ser mange fordeler ved å bruke Dintero Checkout. – Løsningen fungerer bra, er rimelig og Dintero er helt rå på support og kundeoppfølging, sier han.

Det er travle dager for de ansatte i nettbutikken Glass og Interiør, som tilbyr hele 20.000 varelinjer. Nettbutikken ble etablert i 2006, og siden da har både varelageret og kundegrunnlaget vokst betraktelig.

En god betalingsløsning er alfa og omega for den mellomstore bedriften. Men det har i alle år vist seg å være utfordrende å finne en leverandør som tilbyr en god teknisk løsning og bra support til en fornuftig pris.

– Vi har erfart overraskende mange svake betalingsløsninger, både når det gjelder teknisk løsning og support. Da vi skulle over til en ny leverandør i fjor, forhørte jeg meg derfor med flere kolleger i bransjen. Det var da Dintero ble anbefalt, forteller Hulaas.

DETTE ER DINTERO 

Derfor er de fornøyd med Dintero Checkout

Glass og Interiør har bare hatt gode erfaringer med Dintero, ifølge Hulaas.

– Plattformen er brukervennlig og har alle betalingsløsningene som kundene våre etterspør. Vi kommer raskt i kontakt med support ved behov, og i tillegg har de veldig gode priser.

Lønnsomt for bedriften

Han anslår at Glass og Interiør sparer om lag 250.000 kroner i året ved å bruke Checkout-løsningen. Dette er penger som går rett inn i bunnlinjen til bedriften.

Nå har Hulaas planer om å utvide samarbeidet med Dintero ved å utvikle en kundeklubb.

– Det er jo veldig verdifullt å samarbeide med noen som kjenner våre behov, og som vi kan stole på. Dessuten er det praktisk å ha alt samlet på én plattform.

Tillit og langsiktige kunderelasjoner

Tech-selskapet Dintero er tuftet på erfaringene fra Dsafe (det første selskapet som Daro etablerte), en klar bedriftsfilosofi og en god idé.

– Vi så at de minste kundene betalte ganske mye for betalingsløsningen sin i forhold til store bedrifter og tenkte at det ikke bør være slik, sier Daro Navaratnam.

Dintero har utviklet en plattform med mål om å fjerne kompleksiteten i betalingsbransjen. For kundene betyr dette at løsningen gir fleksibilitet, men også en samlet plass til alle deres behov.

Growth manager, Magnus Gleditsch
Growth manager, Magnus Gleditsch


Konsesjon hos Finanstilsynet

I dag har Dintero 16 ansatte som jobber med utvikling og salg.

I november i fjor nådde bedriften en ny milepæl da de fikk konsesjon hos Finanstilsynet.

– Dette er en stor tillitserklæring som vil gjøre det mulig for oss å forenkle kundenes betalingsreise ytterligere, sier Magnus Gleditsch, som er Growth Manager i Dintero.

Selskapet utvikler og forbedrer kontinuerlig betalings- og omnikanalløsningene sine – og videreutvikler stadig for å forenkle hverdagen for sine kunder.

– Målet vårt er sunn vekst fremfor rask vekst. Vi skal alltid levere det vi lover til kundene våre og følge dem godt opp med råd og support, forteller Magnus.

Mer om plattformen som gjør betaling enkelt

Kundene etterspør stadig større fleksibilitet og flere betalingsalternativer.

Dintero Checkout tilbyr mange betalingsløsninger, som Visa/MasterCard, Vipps, Swish, faktura, delbetaling (Walley) og QR-kode. Checkout plattformen er brukervennlig og gjør det mulig å skreddersy betalingsløsningen slik at den er tilpasset for bedriftens behov, uansett størrelse.


Lanserer en splitt-løsning

Nå lanserer Dintero en ny tjeneste for å forenkle å ta betalt for markedsplasser og plattformer. Man kan enkelt splitte en betaling til flere selgere som selger sin tjeneste via en plattform eller markedsplass.

Dette er en løsning som passer både for store selskap og små startups. Her er et eksempel:

– Tenk deg at du kan bestille lokalmat fra mange ulike bønder via en app eller nettside. Den nye splitt-løsningen vil gjøre det enkelt for bedriften å trekke fra sin andel av fortjenesten og utbetale resten til alle de ulike bøndene, forklarer Navaratnam.

– Det er mye mer praktisk for kunden å kunne bestille alt via én løsning eller app og betale kun én gang.

CEO/Gründer Daro Navaratnam