Mobile betalingsløsninger – Alt du må vite

June 23, 2023
Mobilbetaling blir stadig mer populært, og driver du en nettbutikk, plattform eller markedsplass, bør du tilby en mobil betalingsløsning til dine kunder. Ikke bare er det en enkel og rask måte å betale på, men det vil også kunne bidra til å øke salget, i tillegg til en rekke andre fordeler!

Hva er mobile betalingsløsninger?

En mobil betalingsløsning er en teknologi som lar deg ta betalt for varer og tjenester ved hjelp av en mobil enhet. Det er en enkel, smidig og sikker måte å ta betalt på, som legger til rette for en god kundeopplevelse og potensielt økt konverteringsrate for bedriften.

Mobilbetaling kan referere både til betaling på nett, og til kontaktløs betaling med mobilen i butikk.

Hvorfor bør din bedrift tilby mobilbetaling?

Mobilbetaling er enkelt, raskt og praktisk. Stadig flere forbrukere foretrekker å bruke mobilen til å handle, og derfor er det viktig å tilby mobile betalingsmetoder i din checkout.

Ved å gi kundene dine frihet til å velge mobilbetaling hvis de ønsker det, fjernes en rekke barrierer som kanskje kan hindre kjøp og føre til forlatte handlekurver. Jo flere alternativer du har, jo flere kunder legger du til rette for. 

Gratis guide

Oppnå vekst i bedriften: 8 måter du kan optimalisere nettbutikken for å selge mer

Hvordan fungerer mobil betaling?

Med en mobil betalingsløsning behandles betalingene gjennom en betalingsapp som er koblet til en bankkonto eller et betalingskort. 

Når noen skal gjøre en betaling i en nettbutikk, velger de først ønsket betalingsmetode og angir nødvendig informasjon. Deretter bruker de appen til å autentisere betalingen slik at pengene kan overføres til mottakerens konto.

Hva bør du vurdere når du skal velge en mobil betalingsløsning?

Når du skal velge mobil betalingsløsning, bør du se etter en løsning som 

  • er enkel å bruke
  • tilbyr valgfrihet til kundene med flere betalingsmetoder
  • beskytter kundenes sensitive betalingsinformasjon
  • kan vokse med bedriften

I tillegg bør leverandøren av løsningen tilby god kundeservice og ha konkurransedyktige priser.

Prøv betalingsløsning gratis

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål om vår løsning eller hvordan vi kan hjelpe din bedrift å vokse med vår fleksible betalingsløsning!

Har du lyst til å teste vår betalingsløsning før du velger, kan du prøve løsningen vår helt gratis og uforpliktende.

Eller kanskje du lurer på å bytte betalingsløsning for å spare kostnader? Prøv vår sparekalkulator og se hvor mye du kan spare på å bytte til Dintero.