Blomstersuksess på nett!

February 1, 2022
Botanik har åpnet blomsterbutikk både fysisk og på nett - nå opplever de stor suksess.

Botanik.no er en moderne blomsterbutikk med alt av det som hører til i blomsteruniverset. De har fysisk butikk i Bogstadveien samt en nydelig og inspirerende nettbutikk. Her selger de bla. blomster, store og små planter, krukker, vaser, smykker, såper, oljer, sjokolade, og sminkepunger. 

I tillegg til produkter til privatpersoner leverer de også planter og blomster til store og små eventer både privat og for bedrifter. 

Botanik har jobbet med selskaper som Pierre Robert, Lóreal, Costume, Elle, Obos og Lâncome for å nevne noen.

nydelig blomsterbukett med mye rosa blomster
Fantastisk blomsterbuketter levert helt hjem fra botanik.no


Det er hektisk hos Botanik som merker en god vekst både i butikk og på nettsiden siden oppstart. Daglig leder av Hedda Braathen er godt fornøyd med hjemmesiden og checkout fra Dintero

- Vi fikk anbefalt Dintero av Finde, som hjelper oss med nettsiden, og det er vi veldig glade for. Generelt så fungerer Dintero veldig bra. Systemene fungerer godt og i tillegg er Dintero veldig flinke på kundeservice og eventuelle utfordringer blir ordnet raskt, sier Braathen.

Å drive nettbutikk er utfordrende og det er mange elementer man skal ta hensyn til når man setter opp butikken sin digitalt. Gode produktbilder, enkel navigasjon og en god opplevelse for kunden er viktig. Så hva har Botanik lært siden de startet digitalt? 

- Vi har merket at betaling og checkout er første prioritering for en god kundeopplevelse på nett. 

Dintero er ikke bare bra for oss som bedrift, det bidrar også til en sømløs kundereise. Vi er veldig fornøyd og kan anbefale Dintero på det sterkeste, det har hjulpet vår konvertering, sier Braathen


Les mer om Botanik