Dintero-partner Krokedil

August 31, 2022
Dintero-partner Krokedil

Krokedil gjør e-handel enkelt

Krokedil gjør nettbutikken din mer effektiv ved å tilby en rekke ulike plugins som utvider funksjonaliteten til WooCommerce og integrerer butikken din med ulike verktøy og leverandører. Innebygde kasseløsninger, betalingsmoduler, fraktløsninger og ordrehåndtering er det de i hovedsak utvikler, men de har også flere andre verktøy for å effektivisere din nettbutikk.

Krokedil har utviklet plugins i samarbeid med flere av de ledende aktørene innen frakttjenester og nettbetaling. Dintero og Krokedil lanserte akkurat en ny plugin for Dintero Checkout for WooCommerce. Klikk her for mer informasjon.

Krokedil startet i 2010 og de har jobbet med WooCommerce siden den ble lansert i 2011. For mer informasjon om Krokedil, besøk krokedil.se.

Se hvor enkelt du kommer i gang med Dintero

Dintero er din seriøst enkle "one-stop"-plattform for digitale betalinger. Kom i gang allerede i dag eller les mer om vår betalingsløsning Dintero Checkout.

Se hur enkelt det är att komma igång med Dintero

Dintero är din seriöst enkla "one-stop"-plattform för digitala betalningar. Kom igång redan idag eller läs mer om vår betalningslösning Dinero Checkout.

Getting started with Dintero is seriously simple!

Dintero is your seriously simple "one-stop" platform for digital payments. Get started today or learn more about our payment solution Dintero Checkout.