Dintero-partner Shopping Norge

December 16, 2021
Webshop on a macbook

Shopping Norge - Dintero Partner

Shopping Norge leverer Custom designede nettbutikker B2C og B2B til prosjekter i alle størrelser og i alle faser.
De leverer design og kreativitet, IT-kompetanse på et høyt nivå, salgs- og markedsstøtte, teamwork og gode service- og supportavtaler.
Shopping Norge sine kunder ønsker kraft i alle ledd og de er med og bidrar der det trengs!

USP-en til Shopping Norge er:

Alltid Custom design, alltid TeamWork -for alle prosjektstørrelser og I alle faserDet kan være vanskelig å velge nettbutikk-leverandør, plattform og integrasjoner. Shopping Norge gjør derfor jobben for deg og setter sammen en pakke der de vet at du ikke mangler noen ting når du skal i gang. Her får du en flying start med en nettbutikk både når det kommer til design og funksjoner. Og det beste av alt, du skal ikke gjøre dette alene. TeamWork -Vi gjør det sammen med deg.

Daglig Leder: Pia Åhlén

Mange har kanskje heller ikke tenkt på hva som skjer etter lansering og hva som trengs for å skape trafikk og omsetning. Shopping Norge har derfor også rigget butikken godt med tanke på arbeidet med markedsføring så du får en stødig start med en gang. Og de hjelper deg videre når du trenger det, også etter lansering!

Hva har Shopping Norge å si om Dintero:

Enkelt å velge -god support og fantastiske priser! TeamWork, også her!

Se hvor enkelt du kommer i gang med Dintero

Dintero er din seriøst enkle "one-stop"-plattform for digitale betalinger. Kom i gang allerede i dag eller les mer om vår betalingsløsning Dintero Checkout.

Se hur enkelt det är att komma igång med Dintero

Dintero är din seriöst enkla "one-stop"-plattform för digitala betalningar. Kom igång redan idag eller läs mer om vår betalningslösning Dinero Checkout.

Getting started with Dintero is seriously simple!

Dintero is your seriously simple "one-stop" platform for digital payments. Get started today or learn more about our payment solution Dintero Checkout.