Leverte Dintero Checkout Instore til 53 butikker i Bygger’n-kjeden

June 18, 2020
Vi i Dintero syntes det er svært spennende å få jobbe med innovative og fremoverlente selskaper som Bygger’n. Byggevarekjeden har alltid hatt et høyt fokus på å forbedre den totale handleopplevelsen og setter sluttkunden i sentrum. 
- Det skal være både enkelt og praktisk å handle hos Bygger’n, både på nett og i butikk, og vi jobber hele tiden for å modernisere oss, sier digital- og markedsføringssjef i Bygger’n, Tore Røsvoll. 
Dintero Checkout Instore levert til 53 butikker hos Bygger'n Foto: Bygger'n

Slik fungerer betalingsløsningen 

Den nye betalingsløsningen åpner opp for nye muligheter for betaling hos Bygger’n. Den ansatte slår inn varene som vanlig og taster inn kundens mobilnr. i kassa. Dersom kunden ikke har Bygger’n Handlekonto vil den få et direkte pushvarsel i Vipps og gjennomfører betalingen gjennom appen. 

Dersom kunden har Bygger’n Handlekonto vil den få en SMS med en link til Dintero Checkout. De åpner linken, og velger å betale med enten Vipps eller Bygger’n Handlekonto. Bekreftelse for gjennomført kjøp sendes direkte tilbake til kassen.

Nye muligheter for betaling og alternativ levering 

Bygger’n kan nå tilby alternativ betaling til de 3 millioner Vipps brukerne vi har i Norge. Bygger’n Handlekonto åpner opp muligheten for å kjøpe produkter på avbetaling. Hos en aktør som Bygger’n er det vanlig med stor verdi på handlekurven, og det er svært gunstig å kunne tilby kunden å betale ned beløpet over tid. 

Korona-pandemien slo over oss en måned etter at løsningen var på plass. Denne tiden ble det oppfordret til å tæppe kortet, men også å benytte andre former for betaling som ikke krevde berøring av terminalen. Heldigvis var denne løsningen allerede på plass hos Bygger’n og de kunne tilpasse seg den nye hverdagen. De kunne blant sende betaling direkte fra kassen til kunder som ikke var til stede, samt tilby alternativ levering uten noen form for kontakt. 

eKvittering til folket

Inkludert i integrasjon er eKvittering til alle som betaler med Dintero Checkout Instore. Dette er digitale kvitteringer som kan brukes på lik linje som papirkvitteringer, og kan benyttes når man trenger å fremlegge kjøpebevis. Ved å enkelt opprette en konto via MyDintero kan man automatisk samle kjøp og alltid ha tilgang på eKvitteringene. 

ExtendaGO

Løsningen til Bygger’n er utviklet av Dintero og satt opp i samarbeid med vår partner Extenda GO. Løsningen er integrert med vår ferdige plugin for kassasystemet Silent Touch. Kassasystemet støtter nå de samme betalingsmetodene som Dintero sine betalingsløsninger på nett, og konfigureres sentralt hos ExtendaGO i hver butikk. Kassene er fjernstyrte, som gjør at vi er i stand til å aktivere mange kasser i løpet av kort tid.

Byggern’n konkurranse

I forbindelse med den nye løsningen kjørte vi i gang en konkurranse internt i Bygger’n. Den butikken som hadde flest transaksjoner frem til 31. mai ville få et gavekort. Nå har vi trukket vinneren, og det var Byggern Stavset som stakk av med seieren. På en god 2. Og 3. plass kom Bygger’n Heimdal og Bygger’n Hitra. Vi gratulerer og takker alle ansatte i Bygger’n som har stått på og solgt med Dintero Checkout Instore. Vi ser frem til videre samarbeid med dere!

Besøk Byggern.no her