Nettbutikken Komprimo sparer over 50 000 kr i året på ny betalingsløsning.

June 24, 2020
Komprimo employees
Komprimo-gründere Sissel Albertsen og Maurizio Lucia byttet betalingsløsning til Dintero Checkout i november 2019 og merker allerede nå at byttet har vært svært lønnsomt for bedriften. 


Sissel Albertsen og Maurizio Lucia sammen med søppelbøtten Frank.


Komprimo har introdusert nordmenn for en enklere og mer miljøvennlig avfallshåndtering med søppelkassen Frank, som selges via nettbutikken https://komprimo.no. Den innovative søppelkassen komprimerer avfallet med nesten 70% og har de siste årene tatt det norske markedet med storm. 

- Vi etablerte Komprimo helt tilbake i 2014, men hadde lenge en idè om at dette var et produkt vi ønsket å utvikle, forteller Sissel. - Vi hadde store utfordringer med eget avfall, og dette ønsket vi å finne en løsning på og hjelpe andre med. 


søppelbøtter med tre forskjellige lokk i grønt, rødt og blått
Frank kommer i mange forskjellige farger og lover deg færre turer til utedunken.


Har spart rundt 5000 kr i måneden i gebyrer med ny betalingsløsning. 

Tilbake i 2014 hadde de nybakte gründerne lite erfaring og kunnskap om å starte bedrift. De trengte blant annet mye hjelp med å få på plass en betalingsløsning, noe som viste seg å være vanskeligere enn først antatt. Flere betalingsleverandører krever “grønne tall”, noe som gjør det svært vanskelig for en oppstartsbedrift å lande en god avtale. 

- På den tiden hadde vi ikke mye valg og måtte ta til takke med den ene leverandøren som ville godkjenne oss. Vi visste at løsningen var dyr og det var tunge gebyrer for en oppstartsbedrift, forteller Sissel.

Det hele toppet seg da hun fant ut at kortavtalen hadde 6 mnd oppsigelse, og ble fakturert for en løsning hun ikke ønsket å ha lenger. 

Komprimo har nå vært kunde hos Dintero i 6 mnd., og har allerede merket en markant forskjell, både på besparelsene og kundeservicen. Med omsetningen fra mai 2020 kunne de regne seg frem til en besparelse på ca. 5000 kr per måned. 

- Det er jo ganske mye spart i året, ler Sissel fornøyd.

Komprimo hadde i mai en omsetning på ca. 430 000 kr. De hadde ikke faktura gjennom forrige betalingsleverandør, og for at regnestykket skal bli riktig har vi brukt standardpris på faktura fra denne leverandøren.

Kundeservice er like viktig som å spare penger. 

Sissel forteller oss at for hun er god kundeservice like viktig som å spare penger. Hos Dintero har hun fått en egen kontaktperson som hun alltid kan ringe til dersom hun skulle lure på noe. Dette hadde hun ikke hos sin gamle leverandør, og prosessen var vanskelig når hun skulle få tak i noen.  

- Det er godt å vite at hvis jeg lurer på noe er Dintero bare en kjapp telefonsamtale unna. Det er veldig trygt og enkelt for oss. 

Les mer om Komprimo: https://komprimo.no 
Les mer om Dintero Checkout: https://dintero.com/our-services/dintero-checkout

Se hvor enkelt du kommer i gang med Dintero

Dintero er din seriøst enkle "one-stop"-plattform for digitale betalinger. Kom i gang allerede i dag eller les mer om vår betalingsløsning Dintero Checkout.

Se hur enkelt det är att komma igång med Dintero

Dintero är din seriöst enkla "one-stop"-plattform för digitala betalningar. Kom igång redan idag eller läs mer om vår betalningslösning Dinero Checkout.

Getting started with Dintero is seriously simple!

Dintero is your seriously simple "one-stop" platform for digital payments. Get started today or learn more about our payment solution Dintero Checkout.