Riktig betalingsløsning er helt avgjørende

October 24, 2022
Trailstore valgte Dintero Checkout
Da Jonatan Molin, eier og gründer av Trailstore, gjorde om interessen for sykling til en bedrift, tok det ikke lang tid før bedriften tok fart. Nå selger han sykler på nett til terrengsykkelentusiaster over hele Europa.

Vårt utvalg er håndplukket og nøye utvalgt av oss som elsker terrengsykling. Vi selger sykler for titusenvis av kroner, og med så dyre produkter må kundene kunne betale slik de vil, sier Jonatan Molin. Med betalingstjenesteløsningen Dintero på plass tilbys kundene Vipps, Swish og MobilePay. Dette, kombinert med Walleys faktura og mulighet til å betale i avdrag, gir en god blanding av betalingsalternativer.

Riktig betalingsløsning er helt avgjørende for fornøyde kunder, sier Molin.

Når kundene selv kan velge hvordan de skal betale, blir vi mer attraktive. Dette har gjort at vi har økt konverteringen vår og har fått flere fornøyde kunder.

Trailstore valgte Dintero på grunn av den oversiktlige checkouten og lav pris. Og med sin egen personlige kundekontakt føler Jonatan Molin seg trygg hele døgnet.

Løsningen er minst like god som konkurrentenes og prisen er lavere. Dette er vinn-vinn. Vår kontakt hos Dintero er alltid rask til å hjelpe oss hvis vi har problemer. Det gjør at det føles veldig trygt og sikkert, og jeg sover alltid godt om natten, sier Molin.

Dintero tilbyr en komplett betalingsløsning som forenkler kjøpsprosessen!

Se hvor enkelt du kommer i gang med Dintero

Dintero er din seriøst enkle "one-stop"-plattform for digitale betalinger. Kom i gang allerede i dag eller les mer om vår betalingsløsning Dintero Checkout.

Se hur enkelt det är att komma igång med Dintero

Dintero är din seriöst enkla "one-stop"-plattform för digitala betalningar. Kom igång redan idag eller läs mer om vår betalningslösning Dinero Checkout.

Getting started with Dintero is seriously simple!

Dintero is your seriously simple "one-stop" platform for digital payments. Get started today or learn more about our payment solution Dintero Checkout.