Derfor bør du velge Dintero Checkout til din WooCommerce nettbutikk

June 28, 2022
Dintero Checkout støtter betalingsløsninger som Vipps, Visa Mastercard, Swish og faktura
Å handle på nett skal være enkelt og raskt for dine kunder. Derfor bør en betalingsløsning på nett gi kundene dine frihet til å betale slik de vil. 

Som man vet, befinner kundene seg i forskjellige situasjoner og på forskjellige tider i døgnet når de handler på nett. For eksempel kan kortet være på avveie, telefonen kan være på lading eller man ønsker å utsette betalingen. Uansett situasjon er det viktig å tilby fleksibilitet i form av forskjellige betalingsmetoder for at kunden gjennomfører kjøpet. 

Dintero løser dette ved å levere én betalingsplattform med de mest populære betalingsmetodene på samme sted. Dintero samarbeider med Vipps, Visa/MasterCard, Walley (faktura og delbetaling) samt MobilePay og Swish.

Det betyr én enkel plugin for din WooCommerce-nettbutikk, én sømløs backoffice hvor du har full oversikt og flere forskjellige betalingsmetoder, hvor du selv velger hva som skal vises til dine kunder.

Her finner du vår WooCommerce plugin

“Vår løsning er tilrettelagt for deg som eier en SMB-bedrift. Dintero leverer en fleksibel betalingsløsning med personlig kundesupport og transparente priser.”

dintero checkout vipps, visa, mastercard, walley
Dintero leverer en betalingsplattform med Vipps, Visa/Mastercard, Walley, MobilePay og Swish

Hvorfor velge Dintero Checkout

Dintero Checkout gir en friksjonsfri betalingsopplevelse uten skjulte avgifter. Det er en "one-stop shop" for digital betaling, som tilbyr kortbetalinger, faktura, delbetaling og mobile betalingsløsninger.

API

Dintero Checkout passer til enhver forretningsmodell, og med våre APIer kan du automatisere og forenkle brukeropplevelsen for kundene dine.

Backoffice

Én enkel pålogging med full oversikt over alle transaksjoner. Med vårt kraftige Backoffice har du ett sted du ser alle betalinger, alle utbetalinger og alle rapporter. 

Kom i gang

Kom i gang med Dintero Checkout for WooCommerce med 4 enkle trinn:

  1. Opprett en Dintero-konto
  2. Logg inn i Dintero Backoffice, søk om betalingsmåter, så gir vi deg beskjed når det er godkjent.
  3. Installer Dintero-pluginen på nettstedet ditt.
  4. Lag API-nøkler i Dintero Backoffice, og legg dem inn i Dintero-pluginens innstillinger.

Trenger du hjelp til å komme i gang eller har noen spørsmål, ta kontakt med våre hyggelige supportmedarbeidere.

Hvem er Dintero?

Dintero ble lansert i 2017 med mål om å forenkle betalingsbransjen. Med et dyktig utviklerteam i Oslo har selskapet vokst raskt og utviklet en solid løsning for å ta betalt på nett. I tillegg utvikles det stadig nye løsninger som gjør det enklere å skalere din bedrift sammen med Dintero.

Les mer om Dintero her.

Vi hjelper deg å forstå hvordan betalinger passer inn i virksomheten din.

Les mer om Split Payment her.

Se hvor enkelt du kommer i gang med Dintero

Dintero er din seriøst enkle "one-stop"-plattform for digitale betalinger. Kom i gang allerede i dag eller les mer om vår betalingsløsning Dintero Checkout.

Se hur enkelt det är att komma igång med Dintero

Dintero är din seriöst enkla "one-stop"-plattform för digitala betalningar. Kom igång redan idag eller läs mer om vår betalningslösning Dinero Checkout.

Getting started with Dintero is seriously simple!

Dintero is your seriously simple "one-stop" platform for digital payments. Get started today or learn more about our payment solution Dintero Checkout.