News & Articles

May 20, 2020

Fintech-utfordrer, Dintero, ser etter erfaren utvikler.

Er du en erfaren utvikler, eller kjenner du kanskje en som er det? Er du lei av å jobbe i et tungrodd arbeidsmiljø og ønsker nye utfordringer i et mindre selskap som utfordrer fintech-bransjen? Bli en del av en spennende hverdag med innovasjon i sentrum!

Dintero ble startet i 2017 med et mål om å hjelpe butikker med å få økt innsikt og bruke innsikten til mersalg på en smart måte. Teamet har erfaring fra tidligere startup dSAFE som ble solgt til Bambora i 2015. Vi prosesserer over 1000 transaksjoner per minutt med snitt responstid på 50ms for kunder som er små, men også store som Europris. Vi har akkurat hentet inn friske penger i en stor emisjon, giret opp et par hakk og ser etter deg som kan berike teamet vårt.

Les mer om oss og hvorfor vi eksisterer

I stillingen som utvikler i Dintero vil du bli en del av et engasjert og dyktig team som brenner for å utfordre en bransje vi mener trenger en real fornying.

Vår tech-stack:

Vi ser etter deg som:

Vi kan tilby deg:

PS: Vi feirer alle nye ansatte med valgfri kake

For mer informasjon, kontakt oss på careers@dintero.com

Andre nyhetsartikler om oss:

Shifter: CoFounder Viker fra trønder-modellen: Investerer millioner i Klarna-utfordrer

Ehandel: Norsk betalingsaktør tar opp kampen mot Klarna

RetailMagasinet: Satser på nærhet til kunden og lav pris

Curious about what Dintero can do for you?

Don't hesitate to contact us directly through our contact form or read more about our services by clicking the button below.
Read more