Därför bör du välja Dintero Checkout till din webshop i WooCommerce

June 30, 2022
Att handla på nätet ska vara snabbt och enkelt för dina kunder. 

En betalningslösning bör därför ge alla dina kunder friheten att betala som de vill. Vi vet också att kunden handlar på dygnets alla tider och befinner sig i olika situationer. Kanske man inte hittar kortet (eller orkar resa sig efter det), telefonen behöver laddas eller så behöver man skjuta upp betalningen. Oavsett kundens situation, är det viktigt att kunna erbjuda flexibilitet i form av olika betalningsmetoder, för att säkra att kunden genomför köpet.

Dintero löser det här genom att leverera en samlad betalningslösning för de mest populära betalningsmetoderna. Dintero samarbetar med Swish, Visa/MasterCard, Walley (faktura och delbetalning) samt MobilPay och Vipps. 

För dig innebär det bara en enkel plugin i din WooCommerce. Det ger dig därefter ett sömlöst Backoffice där du har full översikt och själv kan välja vilka av de olika metoderna för betalning du önskar att erbjuda dina kunder.

"Vår lösning är anpassad för dig som äger ett SME-företag. Dintero levererar en flexibel betalningslösning med personlig kundsupport och transparent prissättning." 

Varför välja Dintero Checkout?

Dintero Checkout ger en friktionsfri betalningsupplevelse utan dolda avgifter. Den är en one-stop-shop för digitala betalningar, som erbjuder kortbetalningar, faktura, avdrag och mobila betalningslösningar. 

API

Dintero checkout stöder alla affärsmodeller och med våra API:er kan du automatisera och förenkla användarupplevelsen för dina kunder.

Backoffice

En enkel inloggning med full översikt över alla transaktioner. Med vår kraftfulla Backoffice kan du se alla betalningar, alla utbetalningar och alla rapporter på ett och samma ställe.

Kom igång

Kom igång med Dintero Checkout för WooCommerce i fyra enkla steg.

1. Skapa ett Dintero-konto här

2. Logga in på Dintero Backoffice och sök om betalningsmetoder, vi meddelar dig när det har godkänts.

3. Installera Dintero-plugin på din webbplats.

4. Skapa API-nycklar i Dintero Backoffice och ange dem i Dintero-pluginens inställningar.

Behöver du hjälp med att komma igång tar du kontakt med en av våra trevliga medarbetare på support, de hjälper dig gärna. Länk till schema här.

Vem är Dintero?

Dintero lanserades i 2017 med syftet att förenkla betalningsbranschen. Med ett duktigt utvecklareteam på plats i Oslo har sällskapet haft en snabb växt och samtidigt skapat en solid lösning för att ta betalt på nätet.

Dessutom utvecklar vi ständigt nya lösningar, som gör det lättare att skala din affärsverksamhet tillsammans med Dintero.

Vi hjälper dig att förstå hur olika betalningslösningar passar in i ditt företag - Läs mer om Split Payment här.

Kontakta sälj

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig.