Betalning helt avgörande för nöjda onlinekunder

October 4, 2022
När Jonatan Molin, ägare och grundare av Trailstore, gjorde sitt cykelintresse till business tog det inte lång tid innan affären fick fart. Nu säljer han cyklar online till moutainbikefantaster över hela Europa.
Vårt sortiment är handplockat och noga utvalt av oss som älskar att cykla i terräng. Vi säljer cyklar för tiotusentals kronor och med så dyra produkter måste kunderna ha möjlighet att betala på det sätt som de själva vill, säger Jonatan Molin.

Med betaltjänstlösningen Dintero på plats erbjuds kunderna Vipps, Swish och MobilePay. Det här i kombination med Walley faktura och möjlighet att delbetala ger en bra mix av betalalternativ.

Öka försäljningen online – 6 tips till dig som driver e-handel!
Dintero employees discussing

När kunderna själva får välja hur de ska betala blir vi mer attraktiva. Det här har gjort att vi höjt vår konvertering och fått nöjdare kunder.

Trailstore valde Dintero på grund den schyssta checkouten och låga avgiften. Och med sin egen personliga kundkontakt känner sig Jonatan Molin trygg dygnet runt.

Checkouten är minst lika bra som konkurrenters och avgiften är lägre. Det här är win-win. Vår kontakt på Dintero är alltid snabb med att hjälpa oss om vi har problem. Det gör att det känns väldigt tryggt och säkert, och jag sover alltid gott om natten.

Kontakta sälj

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig.