Nu gör dom betalningstransaktioner ännu enklare för företagen

February 21, 2022
‍Dintero grundare Daro Navaratnam hittade ett hål i betalningsmarknaden. En annorlunda strategi och kund tillnärmande blev nyckeln till succé. Nu gör dom betalningstransaktioner ännu enklare för företagen.

Tech-företaget Dintero har haft en äventyrlig växt sedan starten. I januari 2021 blev företaget värdesatt till 200 miljoner kronor efter bara tre års verksamhet. Sedan då har marknadsvärdet öka markant. 

Företaget är byggt på erfarenhet från Dsafe. (Det första företaget som Daro etablerade), en klar företagsfilosofi och en bra idé. Låt oss börja med idéen  

- Vi såg att dom minsta kunderna betalar ganska mycket för sina betalningslösningar i jämförelse med dom stora aktörerna och tänkte att så bör det inte vara, säger Daro Navaratnam

‍Dintero grundare Daro Navaratnam -

Målet var att utveckla en användarvänliga och flexibel betallösning som är ett rimligare alternativ för små och medelstora företag.

Dintero utveckla en lösning med målet att ta bort komplexiteten i belaningsbranchen. För kunderna betyder detta att lösningen Dintero erbjuder ger flexibilitet, men också en samlad plats fö alla behov. 

I starten var det bara två anställda, Daro och Frode Aannevik som är Chief Technology Officer (CTO) i Dintero.

Vi fokuserar väldigt mycket på att få en inblick i kunderna behov. Speciellt i små -och medelstora företag . Detta för vi fortfarande. Det är helt essentiellt att lyssna på kunderna. Vilka utmaningar har dom och hur kan vi lösa dera unika behov på ett bra sett med teknologi.  


En sak var klar för entreprenören:

-Det att bygga en långsiktigt förtroendebaserad relation med kunderna betyder väldigt mycket mer än en kortsiktigt försäljning. 

Beviljade hos finansinspektionen. 

Magnus Gleditsch, Growth Manager hos Dintero
Magnus Gleditsch, Growth Manager hos Dintero


‍Denna grundfilosofin har företaget fortfarande, fyra år senare och många kunder rikare. Idag har Dintero 16 anställda som jobbar med utveckling och försäljning. I november i fjol nådde företaget en ny milstolpe,  dom fick beviljand hos finansinspektionen. 

Detta är en stor lojalitet erkännande som vill göra det möjligt för oss att göra det ytterligare enklare för kunderna betalnings resa säger r Magnus Gleditsch, som er Growth Manager i Dintero.

Sällskapet utvecklar och förbereder kontinuerligt betalnings -och sina omnikanal lösningar  och vidareutvecklar ständigt för att göra det så pass enkelt för sina kunder.

Vårt mål är sund växt framför snabb växt. Vi ska alltid levererade det vi lovar våra kunder och följa upp med goda råd och support, berättar Magnus.

Kontakta sälj

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig.