Så hjälper smidiga betallösningen skolsajten att växa snabbare

October 6, 2022
Sajten Skolmagi gjorde succé under pandemin, när behovet av digitalt undervisningsmaterial sköt i höjden. Nu slår de nya säljrekord varje månad – mycket tack vare den skräddarsydda betallösningen från Dintero.
Den levererar förstklassigt vid varje köp, säger Michael Widegren på Skolmagi.

Så här kan du spara pengar på din betalningslösning

Timingen kunde inte ha varit bättre. Under 2019 insåg Skolmagi-grundarna Emma och Michael Widegren att det saknades en plattform där lärare kan dela det pedagogiska material de skapar för att använda i klassrummen.

Vi fick höra att de delade materialet via sociala medier eller andra sajter, men att det inte fanns någonstans där lärare kunde samla allt gemensamt. Därför började vi utveckla vår plattform och i juli 2019 slog vi upp portarna.

Bara några månader senare svepte Covid19 över världen och när skolorna stängde ner blev det digitala läromaterialet räddningen för många lärare. När kundbasen och försäljningen ökade i rask takt började Emma och Michael leta efter en betallösning som kunde passa på sajten. Valet föll snabbt på Dintero.

Våra skapares material är lågt prissatta, så vi visste att vi behövde en betallösning som är billig, säker och snabb. Våra kunder finns i alla samhällsklasser och över hela landet, därför behövde vi även försäkra oss om att alla sorters checkoutlösningar fanns tillgängliga. Allt från kort och faktura till Swish, för både privatkunder och företag. Dintero kunde ge oss hela paketet, berättar Michael.

Skolmagi-plattformen är enligt honom ”något ovanlig”, men tillsammans med Dintero kunde de ändå få en skräddarsydd och stabil lösning som smälter in i företagets webshop. Något som har gett resultat.

Nu når vår försäljning nya rekord varje månad, och Dinteros lösning levererar förstklassigt vid varje köp.

En av de största fördelarna med Dintero är enligt Michael hur öppna de är med priserna.

Kontakta sälj

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig.